Aanmeldformulier

Wij danken u voor uw aanmelding en hopen dat u met plezier de lessen bij ons zal volgen. Door onderstaand formulier in te vullen meld u zich aan voor de cursus Salsa / Bachata intermediate. Het  abonnementsgeld € 30 per maand met een opzegtermijn van 1 maand  kunt u online met  IDEAL betalen, is dit voor u niet mogelijk neem dan contact met ons op. Wilt u meedoen aan deze cursus dan moet u beschikken over de baisvaardigheden van de Salsa

Totaal

Purmerend de Kleine Doelen
De Kleine Doelen Purmerend
MFC Boerderij De Schooten Den Helder

informatie over het lesgeld en cursus

Bij laximixtura werken wij niet met cursusgeld maar abonnement. Met dit abonnement mag u zowel in Den Helder en Purmerend de lessen volgen. U mag ook, als u over de basisvaardigheden van de Bachata beschikt, zonder bijkomende kosten aan deze cursus op beide locaties meedoen. U volgt dan bijvoorbeeld een cursus salsa en Bachata voor één prijs, dat scheelt u aardig wat geld. Bij andere dansscholen zou u, op één locatie, apart voor beiden cursussen moeten betalen.

Voor de cursus Salsa Iintermediate zijn geen vast aantal lessen gepland. Als u gereed bent om door te stromen naar de cursus voor gevorderden dan hoort u dit van de docenten. In deze lessen gaat u de geleerde vaardigheden verder uitbreiden.