Aanmeldformulier

Wij danken u voor uw aanmelding en hopen dat u met plezier de lessen bij ons zal volgen. Door onderstaand formulier in te vullen meld u zich aan voor de cursus Salsa basis. Het  abonnementsgeld € 15 per maand met een opzegtermijn van 1 maand  kunt u online met  IDEAL betalen, is dit voor u niet mogelijk neem dan contact met ons op.
Purmerend de Kleine Doelen
De Kleine Doelen Purmerend
MFC Boerderij De Schooten Den Helder

informatie over het lesgeld en cursus

Bij laximixtura werken wij niet met cursusgeld maar abonnement. Voor deze basiscursus kost een  abonnement € 15 per maand met een opzegtermijn van 1 maand, totaal € 30 voor 8 lessen. Dit betekend dat u per lesuur € 3.75 betaald. Het abonnement houdt ook  in dat u de lessen op beide locaties(Den Helder / Purmerend) kan volgen. Als u dit gaat doen dan kunt u voor € 30 p.m. in totaal 24 uur les volgen , omgerekend  €1.25 per uur.

De basiscursus salsa / bachata omvat gemiddeld 8 lessen. In deze lessen leert u de basisvaardigheden van de dansen. Na 8 lessen zullen wij u adviseren of u wel of niet over genoeg vaardigheden beschikt om te kunnen doorstromen naar de cursus Salsa / Bachata intermediate. 

Gaat u na de basis verder met Salsa / Bachata intermediate dan wordt het abonnementsgeld nog interessanter. Voor slechts € 30 per maand(met een opzegtermijn van één maand) kunt u meedoen met de cursus salsa- en bachata intermediate, in totaal 16 lessen. Ook hier geld dat u ook op onze andere locaties, zonder bijkomende kosten, de lessen kan volgen.